Kızılcahamam Belediyesi askerlerini uğurladı

Kızılcahamam Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1991/1 tertip asker uğurlama merasimi kaplıca bölgesinde bulunan şehitler ağacı önünde yapıldı.

Kızılcahamam Belediyesi ilçeden gidecek gençleri kaplıca Restaurantta bir araya getirdi. Burada askerlere verilen yemeğin ardından şehitler parkında Kızılcahamam Belediyesi tarafından askerler için kurban kesildi.

Burada yapılan Törende bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan sevgili silah arkadaşlarım, bu mukaddes görevi yerine getirirken bazen sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz, öncelikli olarak bulunduğunuz ortamı sevmelisiniz dedi.Belediye başkanı Coşkun Ünal ise yaptığı konuşmada bundan böyle asker uğurlama törenlerini geleneksel hale getireceğiz, askerlik kutsal bir görev, gençlerimiz askere gidecek ki biz burada rahat uyuyacağız, biz askerlerimizin gözlerinin arkada kalmasını istemiyoruz, sizler gelene kadar Kızılcahamam daha çok değişecek ve gelişecek,sizler sayesinde bizler burada rahat, rahat hizmet yapıp, rahatça uyuyacağız,sizlere vatani görevinizde başarılar diliyor ailenize ve sevdiklerinize sağ salim kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra yapılan dualarla askerler törene katılanlar ile vedalaştı. Belediye başkanı Coşkun Ünal törene katılan askerlere 100 er TL uğur parası verdi.

 

1991/1 TERTİP ASKERERİMİZ VE GÖREV YERERİ 

Volkan CEBECİ - İzmir - Narlıdere  Dursun DURSUN – İzmir Yenifoça Ahmet MUTLU – İzmir- Seferihisar Emrah KÜÇÜKŞAHİN – İzmir Burak GÜNGÖR – İzmir – Gaziemir Harun DEMİRBAŞ – İzmir – Gaziemir Alper ER – Isparta İbrahim ÇARKÇI – Isparta Erdem COŞKUN – Isparta Yusuf SAĞLIK – Isparta İbrahim ADEMİR – Bilecik Ömer ÖZDOĞAN – Bilecik Mustafa MERTCAN – Bilecik Hakan KARAÇAM – Bilecik Okan USLU – Bilecik Ümit SOLMAZ – Kütahya Mustafa ALBAYRAK – Kütahya Hüseyin ÖZDEMİR – Kütahya Faruk ŞENGÜL – Burdur Gökhan IŞIK – Burdur Özgür KELEŞ – Burdur Hüseyin ERBAŞ – Manisa Ömer Faruk ER – Manisa Merkez Ayhan BÜLBÜL – Samsun Arif TEKİN – Samsun Hacı Mehmet BÜLBÜL – Samsun Muhammet ŞAHİN – İskenderun Ramazan AKSOY – Hatay - Serinyol Okan YILDIZ Özcan IŞIK – Amasra Yusuf ŞENGÜL – Bursa – Gemlik Yunus BAL - Balıkesir - Merkez