KİSAD ihtiyaç sahipleri yararına kermes açtı

Kızılcahamam Sanayici ve İş Adamları derneği (KİSAD) tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.Gönüllü bayanlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı yöresel yemek ve elişi kermesinin geliri öğrenciler yararına kullanılacak.


Kızılcahamam Sanayici ve iş adamları derneği ( KİSAD ) tarafından düzenlenen kermesin açılışını ilçe kaymakamı Mustafa Çit yaptı.

Cengiz toplel caddesi Şöforler cemiyeti yanına açılan kermes  7 gün açık kalacak. KİSAD tarafından düzenlenen çeyizlik el emeği göz nuru malzemeler ve gıda ürünleri bulunuyor.Kermesten, elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak

Kermesin açılışını Belediye Başkan yardımcısı Cevat Yüce yaptı, Kızılcahamam'da kermesler şehirmerkezinde bulunan boş ve büyük işyerlerine açılıyordu, son yıllarda ilçe içerisinde insanların kolayca ulaşabileceği böyle işyerleri bulmak artık imkansız gibi birşey oldu, KİSAD geçmiş yıllarda daha büyük işyerlerinde kermes açardı. Bahsetmiş olduğumuz sıkıntıdan olsa gerek iki dükkanı tutarak kermes açmışlar, butür etkinlikler için şehir merkezinde belediyenin bir yeri olsa daha güzel olurdu diye düşünüyoruz.