K.Hamam Spor Kupayı aldı 4 gol attı

Ankara amatör 1. ligde oynayan, Kızılcahamam Belediye Spor grubundaki mücadelesini şampiyon olarak tamamlayarak, Play-Off maçlarına çıkmaya hak kazan’dı.

05.Mart Cumartesi günü yapılan Play-Off ilk maçını Ankara 19 Mayıs 1 nolu sahada yapan Kızılcahamam Belediye spor rakibini ilk yarı 2 iki ikinci yarıda iki göl atarak 4-0 yenmeyi başardı.Maç öncesi  Kızılcahamam Belediyesi takımı yalnız bırakmamak için Kızılcahamam Sporlu taraftarları ücretsiz iki otobüs ile Ankara'ya götürdü.

Ankara 19 Mayıs 1 nolu sahada rakibi ile karşılaşan takımımız maçı 4-0 kazanarak Play-Off maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ın da izlediği maç öncesinde Federasyon tarafından takımımıza Şampiyonluk kupası verildi.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK MAÇLAR İSE ŞÖYLE

Kızılcahamam Belediyesi U-15  futbol Takımı 06.03.2011 Pazar günü saat 10:45’de Ankara 19 Mayıs 2 nolu sentetik sahada Gazi Fişek Spor takımı ile yükselme maçına çıkacak.

  U-15 futbol takımızı grubunun 2. olarak maçtan önce kupa törenine katılacaktır. Yükselme gurubunda bulunan Kızılcahamam Belediyesi U-15 Futbol takımına Play-Off müsabakalarında başarılar diliyoruz.   Yine Kızılcahamam Belediyesi U-19 futbol takımı 06.03.2011 Pazar günü bugün saat:15:15’de Ankara Anıttepe Avni Bulduk Stadında Fatih Ulus spor ile karşılaşacak