Kermese davet

Kızılcahamam Kaymakamlığı, Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından 25 gündür siyonist işgal çetelerinin bomba yağdırdığı Gazze’deki Müslümanlar için "Hayır Çarşısı" adıyla 3 gün sürecek kermesin açılışı bugün yapılacak

Kızılcahamam STK Platformu adına düzenlenen kermesle ilgili yapılan açıklamada "Bugün 1-3 kasım tarihleri arasında Kızılcahamam’da STK Platformu olarak Filistin yararına kermes düzenliyoruz . Kermesten elde edeceğimiz gelirleri inşallah Filistin’deki kardeşlerimize göndereceğiz. 3 gün boyunca Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında burada olacağız. 

Bugün başlayacak olan kermesimiz Cuma günü günü akşam saat 19.00’e kadar devam edecek. Kızılcahamam  halkını destek vermeye bekliyoruz. Hem gelip ikramlarımızdan faydalanabilirler hem de isteyen hayırseverlerimiz destek amaçlı kermesimize de katkı sunabilirler. Bellik onlar zulüm altındayken burada yemek içmek bizim çok ağırımıza gidiyor ama bir şekilde onlara destek amaçlı yapıyoruz. HAMAS lideri  'biliyoruz onlar buraya askerlerini gönderemeyecekler ama en azından yardım tırlarını göndersinler' diye açıklama yapmıştı. Biz de yardım tırlarının dolu gitmesi için burada destek olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.