Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Kızılcahamam Kaymakamlı tarafından düzenlenen ve ilçe Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organizesi yapılan Kaymakamlık Kupası Futbol turnuvası bugün yapılan üç maçla başladı.

Muhsin Yazıcıoğlu SPor tesislerinde düzenlenen Turnuvanın ilk maçı Kızılcahamam Devlet Hastanesi ile ilçe tarım arasında oynandı. Devlet Hastanesi yapılan ilk maçı 14-2 kazandı. Bu Maçın ardından Adliye ile İlçe Jandarma maçları oynandı,çekişmeli geçen maçta yeni göreve başlayan Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker  oynadığı futbol ve centilmen Futbol anlayışı ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Zevkli ve bir okadar çekişmeli geçen maç sonunda gülen taraf  ilçe jandarmayı 8-6 yenen Adliye oldu. Günün son maçında hükümet konağı ile Kızılcahamam Belediyesi maçları vardı Kızılcahamam'ın eski futbolcularından oluşturulan takım,grubun iddialı takımlarından, Hükümet Konağı (kozalak garden) ile oynanan maç sonunda Belediye 9-4 kazandı.

Turnuvada 25.04.2017 Salı günü ise B-Grubu maçları oynanacak

 

Hükümet konağının senegalli oyuncusu genç yetenek Muhammet anlaşma sağlandı. Gençlik spor maçlarda üç yabancı oyuncaya müsade ederse turnuvada oda oynayacak