Kaymakam Mehmet Yıldız Halk ile buluşmaya devam ediyor

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet YILDIZ köylülerle buluşmaya devam ediyor. Her ay bir köyde çevre köylerinde katılımı ile düzenlenen köy buluşmalarına bu ay ilçemiz Eğerlibaşköy Mahalle konağında yapıldı.

Toplantıya, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İLHAN, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Fen İşleri Kızılcahamam Sorumluları, Orman İşletmesi, İlçe Jandarma, İlçe Emniyet, İlçe Tarım, SGK ve Sosyal Yardımlaşma  daire amirleri ile  Eğerlibaşköy, Eğerlikuzören, , Eğerlialören, Eğerlidereköy Ortaköy, Semeler ve Semer Mahalle Muhtarları katıldı.

Köylerin ve Köylülerin Sorunları Dinlendi Çözüm Yolları Arandı.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız  toplantıda yaptığı konuşmada mahallelerin sorunlarını  yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için, samimi ortamlarda gerçekleştirilen Halk Toplantıları ile bundan sonrada her ay başka mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geleceklerini ifade etti.