Kargasekmezde Trafik kazası 4 yaralı

Kızılcahamam Ankara D-750 karayolu Kargasekmez mevkiinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İstanbuldan Ankara istikametine gitmekte olan 33 BFR 51 plakalı TIR seyir halindeyken aynı istikamete gitmekte olan Zeki Yıldız yönetimindeki 06 Z 2492 plakalı otomobil  TIR'ı sollamak  isterken TIR'ın sol ön kapısına çarparak şarampole uçtu.

Meydana gelen trafik kazasında otomobil içerisinde bulunan Gülbahar Kaya, Aynur Terekli, Ayşe Eysel ve Erdoğan Sevinç yaralandı.Yaralanan şahıslar 112 acil servis ekipleri ile Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Recep Yıldız ve Arif Er kaza yaptı

Diğer yandan Ankara - İstanbul D-750 karayolu İstanbul istikametinde Gerede ile Bolu arasında bulunan Çaydut mevkiinde ilçemiz esnaflarında Arif Er ve Recep Yıldız  trafik kazası geçirdi.

Kızılcahamamhaberin edindii bilgiye göre Recep Yıldız yönetimindeki 06 HBH 93 plakalı aracın önüne Çaydut'ta köpek çıktı, köpeğe vurmamak için manevra yapan araç havanın da yağışlı olması dolayısı ile takla attı.Şans eseri araçta bulunan Arif Er, Hatice Er ve Recep Yıldız yara almadan kurtuldu.

Meydana gelen kazada araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kaza geçiren Recep Yıldız , Arif Er çiftine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.