Kargasekmez de yol çalışması başladı

Ankara İstanbul D–750 karayolu 67.km kargasekmez mevkiinde başlayan yol çalışması nedeni ile kargasekmezde trafik  Ankara istikametinden gidiş ve geliş olarak sağlanmaya başladı

Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre Açık İnş. Ltd. Şti tarafından yapılmakta olan yol çalışmalarında Kargasekmez gidiş ve geliş olarak çeltikçi ayrımına kadar  eski asfalt kazınarak beton asfalt sistemi ile yeniden yapılacak.

 

Kargasekmez deki yol çalışmasının bitiminden sonra çalışmalar  Çamlıdere yol ayrımından başlayıp Akyarma gidiş ve geliş istikametinde devam edecek. Buradaki bozuk yolda kazınarak beton asfalt sistemi ile yeniden yapılacak.

Yaz boyu devam edecek çalışmalarda toplam 18 km bozuk yol kazınarak beton asfalt sistemi ile yenden yapılacağı ifade edilirken yolların  yapılmasından sonra sürücülerin bu güzergahta daha rahat edeceği dile getirildi.

 

Kızılcahamam kargasekmez mevkiinde başlayan yol çalışmaları dolayısı Kargasekmez Ankara istikametinden trafiğin gidiş ve geliş olarak verilmesi dolayısı ile trafik kazalarının olmaması için sürücülerin daha dikkatli olması, trafik kurallarına uymaları istendi.