Karatekin Üniversitesi Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Hukukçu, akademisyen, avukat ve sivil toplum adamı ESYAV Vakfı başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan AYRANCI, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü'ne hayırlı olsun ziyareti. 

İlim yayma Cemiyeti Kızılcahamam şubesi Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan AYRANCI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şubesi Başkanı Arslan KOCA, Prof. Dr. Hasan AYRANCI'ya Kızılcahamama vermiş olduğu katkılar dolayısı ile plaket takdim etti.Eğitim-Bir Sen Kızılcahamam şube başkanı Hacı Ünal ise ahşap levhaya yapılmış bir resmini hediye etti.

İlim Yayma Cemiyeti Kızılcahamam Şube Başkanı Arslan KOCA "Kızılcahamam'ın yetiştirdiği örnek şahsiyetlerden bir tanesi olan hemşehrimiz Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan AYRANCI'ya bizlere gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği dolayısı ile teşekkür ediyoruz, kendisi her zaman Kızılcahamam ve Çamlıdere'li öğrencilerimizin sorunları ile yakından ilgileniyor, onların üniversite hayatında başarılı olmaları için çalışmalarına devam ediyor bu vesile ile tekrar teşekkür ediyor yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.