Kaplıcalar bugün hizmete giriyor../..Foto Galeri

Kızılcahamam Belediye kaplıcaları bugün hizmete giriyor. Yaklaşık bir aydan uzun bir süredir tadilatta olduğu için kapalı olan büyük kaplıca Kızılcahamam’a yakışır bir hale getirilerek 19.06.2009 Saat 18.00 den itibaren insanlara şifa dağıtmaya başlayacak.

Kaplıca şehri olmamıza rağmen şimdiye kadar gerekli önemi göstermediğimiz ve yapıldığı günden buyana ufak tefek tadilatlarla yılda bir milyona yakın insana hizmet veren, ismini bu kaplıcalardan almış bir ilçeye ve turizm şehrine yakışmayan bu görüntüler artık olmayacak. Büyük kaplıca Erkekler ve bayanlar bölümü başta olmak üzere dış cephe ve yeni bölümleri ile baştan aşağı değişen kaplıcalar gelen insanların yüzünü güldürecek.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Kızılcahamam’ın en önemli turizm girdilerinin başında gelen kaplıcalarımızı tamamen yeniledik Cuma günü saat 18:00 den itibaren hizmet vermeye başlayacak bundan böyle çalışanı ve kaplıcası ile pırıl pırıl evimizdeki banyo nasıl ise Kızılcahamam kaplıcalarıda öyle temiz ve düzenli olacak  diyen belediye başkanı Coşkun Ünal kaplıcaların artık 24 saat hizmet vereceğinide sözlerine ekledi.

Kaplıcalar 19 Haziran 2009 Cuma Saat:18.00 den itibaren hizmet vermeye başlayacak bundan böyle 24 Saat hizmet verecek olması sebebi ile ilk gün vardiye nin tamamlanması için Saat: 23.00 de kapanacak.

Pazartesi günün den itibaren Kızılcahamam kaplıcaları 24 Saat açık olacak. Kaplıcanın yeni fiyatı ise 4.50 TL olarak belirlendi

 

Büyük Kaplıca Bayanlar Bölümü

Bayanlar Havlu ve peştemal

Bayanlar Bölümü havuz

Bayanlar Bölümü Havuz

Bayanlar Bölümü Yıkanma ve göbek taşı

Bayanlar Kese Masaj Bölümü

Belediye Başkanı Çalışmalar hakkında bilgi alıyor

Bayanlar Bölümü giriş

Bayanlar bölümü kabinler

Bayanlar Bölümü kabinler

Bayanlar Umumi ve soyunma dolapları

Bayanlar umumi

Büyük Kaplıca Dış Cephe

ERKEKLER BÖLÜMÜ

Erkekler Havuz

Erkekler havuz

Erkekler havuz

Büyük kaplıca erkekler yıkanma ve göbek taşı

Erkekler Umumi

Erkekler Havlu Peştamal

Erkeler kese masaj bölümü

Erkekler bölümü

Erkekler Umumi