Kaçak akaryakıt satan istasyona baskın

Bu istasyon kaçak satmaktan, jandarma da baskın yapmaktan bıkmadı. Ankara-D750 Karayolu 87. kilometresi faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda “kaçak akaryakıt” satışı yapılmak suretiyle haksız kazanç elde edildiği tespit edilmesi dolayısı ile 5.baskın yapıldı. 

Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre jandarma ve EPDK denetçilerinin müşterek yaptığı çalışmayla akaryakıt istasyonu takibe alınırken, kaçak akaryakıt satıldığı teyit edildikten sonra istasyona adli makamlardan alınan izinle operasyon düzenlendi. Operasyonda yeraltı tankında 4 bin litre geçersiz marker sonuç alınan kaçak akaryakıt ele geçirildi. Adli makamlardan alınan talimat üzerine içinde kaçak akaryakıt bulunan yeraltı tankı mühürlenerek, ele geçirilen motorin İl Özel İdare Müdürlüğüne teslim edildi. 

Kızılcahamam’da faaliyet gösteren kaçak akaryakıt ile gündeme gelen bu istasyonuna jandarma tarafından yapılan takıp edebildiğimiz bu beşinci baskın, istasyon sahibi kaçak akaryakıt satmaya devam ederken jandarma da baskın yapıp yakalamaya devam ediyor.