İstiklal Marşını Hatice Nur'dan dinledinizmi VİDEO

Kızılcahamam’da eğitim veren ilköğretim okulları arasında yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan Hatice Nur Elveren Ankara’da yapılan yarışmada da büyük başarı elde etti.

Memur Dernekleri Federasyonumuzca, İstiklal Marşının TBMM’de Milli Marş olarak kabul edilişinin 90. yılı münasebetiyle Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Yarışmaya Ankara ve ilçelerinde yapılan yarışmaların birincileri katıldı.

Kızılcahamam’ı temsil eden Çağatay İlköğretim Okulu 3 / A sınıfı öğrencisi Hatice Nur ELVEREN istiklal marşını yüreğiyle okuyarak salonda bulunan herkesin beğenisini kazanarak yarışmada birinci olurken, Haymana’dan Azime Yıldırım ikinci, Sincan’dan katılan Erdem Taşpınar ise üçüncü oldu.

 

 

İlçesi

Adı ve Soyadı

Toplam Puanı

Kızılcahamam

Hatice Nur ELVEREN

395

Haymana

Azime YILDIRIM

390

Sincan

Erdem TAŞPINAR

372

 

 

 

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için önceki gün Türk-İş Genel Merkezi Konferans Salonunda Memur Dernekleri Federasyonu 4.Kuruluş Yılı Etkinliklerinde TBMM Genel Sekreterliği ve Federasyon yetkililerince verildi.

Kızılcahamam’a bu anlamlı ödülü kazandırarak birincilik getiren Hatice Nur Elveren’e gösterdiği başarı dolayısı ile kızılcahamamhaber ekibi olarak kutluyoruz.