İsmetpaşa Kentsel dönüşüm ile hayat bulacak

Kızılcahamam Belediyesi öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm projesinde sona doğru yaklaşılmaya başlandı.

Yapılan analizlerin olumlu çıkması sonucu TOKİ tarafından proje kapsamına alınan İsmetpaşa Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi ile  274 konutluk yeni bir proje ile evsizler ev sahibi olmaya devam edecek.

Projeyle ilgili uzlaşma toplantısı 29 Aralık Pazartesi Günü Belediye düğün salonunda yapılacak.

Belediye düğün salonunda yapılacak hak sahiplerini bilgilendirme maksatlı yapılacak toplantıya TOKİ yetkilileri katılacak.

Şuanki projeye göre 12 bloktan oluşacak yeni etap konutlarından herkes yararlanabilecek.İstek olması durumunda daire sayısının artabileceği ifade edilirken yapılacak konutlarda 4 değişik model daire yapılacağı ifade dildi.

Belediye Adem Özbekler Kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Göreve geldiğimizde Kızılcahamam’a tokiyi getirdik.İsmetpaşaya yaptırdığımız 300 konutluk bu dev projeyle ilçemizde yaşayan evsiz insanımızı ev sahibi yaparak onların hayır dualarını aldıklarını dile getiren Başkan Özbekler şimdi ikinci büyük projeyi başlatmak için yoğun çalışma başlattıklarını ve bu çalışmaların da son aşamaya geldiğini ifade ederek burada TOKİ yetkililerinin mal sahipleri ile yapacağı toplantının ardından projenin dahada belirginleşeceğini ifade etti.

Bu yapılacak projeyle birlikte bölgeye okulda yapılacak diyen Adem Özbekler projenin yapılacağı yer hakkında şunları söyledi.İsmetpaşa Mahallesinin içerisinde bulunan Camiinin yukarı kısmına yapılacağını ifade ederek yapılacak bu proje ismetpaşaya can verecek dedi.