Kızılcahamam Meslek Yüksek Okulu Yeni Bir Kampüse Geçiyor

 Yaşadığı mekan problemi sebebiyle eğitimde istediği şartları yakalayamayan fizyoterapi bölümünü daha da güçlendirmek isteyen Kızılcahamam Meslek Yüksek Okulu, yeni bir kampüse geçiyor. Bu sayede açılacak farklı bölümlerle öğrenci sayısı artacak okulun, uygulama derslik ve laboratuvarları ile ilçedeki fizik tedavi tesislerine akademik destek ve yetişmiş eleman sağlamış olacak. 

  Kızılcahamam'ın geleceği için sağlık ve spor turizminde bir sıçrama noktasını oluşturacak bu proje alanını Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR ekibiyle birlikte inceledi. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR'a Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, MYO Müdürü Seyhan Akıska, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Milli Eğitim İlçe Müdürü Veli Karakuş, MYO Sekreteri Ferhat Çoban eşlik etti.

  Derslik binası ve sosyal alanları ile hızlıca kampüsleşmesini sağlayacak olan okulun, ilerleyen yıllarda, Ankara’nın yaşadığı fizik tedavi yataklı tesis ihtiyacını rahatlıkla karşılayacağı düşünülüyor.