Kızılcahamam Çevre Yolu Doğa Yürüyüşü

Kızılcahamam Doğa Sporu Gönüllüleri pandemi dolayısı ile uzun süredir ara verdiği doğa yürüyüşlerine hafta sonu Soğuksu Milli Parkı Çevre Yolu yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüşe Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Emniyet Müdürü Mustafa Dursun, Jandarma Komutanı  J.Üstğm. Uğur Dilek, Belediye Meclis Üyesi Adem Emin Atakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, ve Doğa Sporu Gönüllülerinin katılımı ile çevre yolu doğa yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüş ile ilgili bir açıklama yapan Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy şunları söyledi. " Yürüyüş sezonumuzu Ankara’nın vazgeçilmezi, Soğuksu Milli Parkımız’da açtık. Önceki dönem Kızılcahamam Kaymakamı olan şuanki Pursaklar Kaymakamı Sayın Mehmet Yıldız Ağabey ile birlikte baharı haber veren bir havada, yaklaşık 15 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdik. Doğaseverlerin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği, araç trafiğine kapalı güvenli yürüyüş parkurları ile Soğuksu Milli Parkı yürüyüş gruplarını bekliyor.

“Doğaya sadece ayak izini bırakma” mottosu ile sağlıklı yaşamı tabiatta arayan tüm doğa sporları sevenlerine iyi bir bahar dönemi diliyoruz"dedi.