Vilayetler evi ve Kızılcahamam Otel inşaatı başladı

Kızılcahamam, Vilayetler Evi Kızılcahamam Oteli ile turizm kapasitesini ve altyapısını güçlendirerek yoluna devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı Vilayetler Evi Otelleri, kaliteli hizmet sunumu ve her geçen gün artan kurumsal kapasitesi ile son yıllarda yükselen  yatırım atağıyla dikkatleri çekiyor.

Son projesi, ve Kızılcahamam Oteli’nde inşaat çalışmaları başladı. Kızılcahamam Kaymakamı Can AKSOY yapmış olduğu açıklamada "250 yatak kapasiteli  Kızılcahamam Oteli’nin tamamlanması ile ilçemiz turizmine büyük bir artı değer katacağını için mutluyuz. Tüm halkımıza hizmet verecek otelin, kamu personeli ve ailelerine cazip tatil fırsatları sunacağı için de ayrıca mutluyuz. Şehir merkezi ve Soğuksu Milli Parkı’na çok yakın mesafedeki otelin ilçe merkez ekonomisine hareketlilik ve yeni istihdam imkanları getireceğini düşünüyoruz.

Bu yatırımın Kızılcahamam’a kazandırılması sürecinde güçlü destekleri ile projeye hayat veren başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Muhterem İnce, Vilayetler Birliği Genel Sekreterimiz Sayın İsmail Sündük ve önceki Genel Sekreterimiz Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürümüz Sayın Şefik Aygöl, Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Acar’a ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyoruz,