Kızılcahamam Tuneli Dört Yıldır Bitirilemedi.

02.06.2016 tarihinde ihalesi yapılan Kızılcahamam Çerkeş yolu Mercimekli mevkiinde yapılmaya  başlanan  800 m uzunluğundaki Kızılcahamam Tüneli dört yıldır bir türlü bitirilemedi.

Bayburt Grup inşaat tarafından yapılan Kızılcahamam tünelinde açılmasının üzerinden iki yıl geçmesine  rağmen bir türlü bitmedi.2020 yılının yarısına geldiğimiz şu günerde tünel ile ilgili bölgede en ufak bir çalıma görünmüyor.Firma geçtiğimiz yıl şantiyesini söküp gitti. Tünelin giriş ve çıkışını kumla kapattıbir yıldır bu şekilde bekliyor

Hizmete açıldığında bu yolu çok rahatlatacak olan ve zaman ve mesafede önemli ölçüde tasarruf sağlayacak Kızılcahamam Tünelinin giriş ve çıkışında yanıcı ve tehlikeli madde taşıyan tankerler için yapılan bağlantı yolları çıkış kısmında bitme aşamasınada giriş kısmındaki bağlantı yolunda dolgu yaılıyordu.

Kızılcahamam tünelinin üzerine İstanbul havalimanı yapıldı, Ankara dahil birçok şehir hastanesi bitti, üzlerce tünel, yol yapıldı, Kazanda başlayan üst geçit alt geçit inşaat çalışması ve Kızılcahamam Tuneli aynı firma tarafından 4 yılı aşkın bir zamandır hala bitirilmiş değil.

Yetkililerin bu tünel işine el atmalarını ve çalışmayı hızlandırp bir an önce bu hizmetin açılması konusunda çalışma yapmaları talep ediyoruz.,