Belediye Başkanları Panosu Belediye Girişindeki Yerini Aldı

Kızılcahamam ilçe olduğu 1915 yılından 2019 yılına kadar 18 Belediye Başkanı görmüş en az  bir yıl, en çok 16 yıl belediye başkanlığı yapanlar olmuş, ama kimseye oturdukları makamlar mevkiler kalmamış, resimlere baktığınızda geçmişe yolculuk yapıyorsunuz, son yıllarda ilçe büyüdükçe makamlar şatafatlı,başkanlar ise saltanatlı olmaya başlasada.Kesin olan bir şey varki ne kadar saltanat yaşaran yaşa, ben kıralım desen de vatandaşın sana verdiği bir süre var 5 yıl bu süreyi her an hatırlamak lazım.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; önceki dönem belediye başkanlarını unutmayarak Belediye Başkanlarımız Köşesi yaptırdı.

Belediye Hizmet binası girişinde açılan pano belediyeye giren vatandaşların dikkatini çekti.

Başkan Acar yapmış olduğu açıklamada “1915 yılında ilk Belediye Başkanı rahmetli Hüseyin Koçak’tan başlayarak şu ana kadar görev yapmış olan belediye başkanlarımızın resimlerinden oluşan Belediye Başkanlarımız köşesi oluşturduk. İlçemizde şu ana kadar görev yapmış olan Belediye başkanlarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Her birinin de ilçemizde hatıraları ve önemli hizmetleri var. Başkanlarımızı unutmamak ve vefat edenleri yad etmek adına böyle bir girişimde bulunduk.” dedi.