Hemşehrimiz Selçuk ARSLAN Güllük Liman Başkanlığına Getirildi

Datça Liman Başkanı olarak 3 yıl görev yapan hemşehrimiz Selçuk Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Güllük Liman Başkanlığına getirildi.

Datça’da bulunduğu dönemde başarılı çalışmaları ile bilinen, çalışkan liman başkanı olarak anılan hemşehrimiz deniz kirliliği ve güvenliği başta olmak üzere çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Arslan’ın, verdiği eğitimlerde denizcilik alanındaki gayretleri, Liman çalışanları ve Datça halkıyla sıcak ilişkiler içerisinde olan, Gümrük işlerinde hiç duraksama olmadan, deniz turizmine yaptığı çalışmaları ile kendinden söz ettirmiştir.

Gemi ve liman üzerine verilen eğitimlerle Datça'da bir çok gemi insanı yetişmesine vesile olmuştur.

Kızılcahamam'lı başarılı hemşehrimiz Selçuk Arslan KızılcahamamHabere yaptığı açıklamada Datça'dan çok memnun ayrıldığını belirterek, Datça halkına ve çevresine teşekkür ederim, Datçalılar için artık bir liman daha vardır.Hizmette bulunduğum süre içerisinde tüm Datça'lıları beklerim"dedi.

Kızılcahamam'lı hemşehrimiz Selçuk Arslan, yeni görev yeri Güllük’te de aynı çalışmalara büyük bir özveri ile devam edeceğini ve bir deniz kenti olan Muğla’da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti.