Kızılcahamam içerisindeki Ana Cadde Komple Giydiriliyor

31 Martta Yapamayacağımız hiçbirşeyin sözünü vermeyeceğiz sloganı ile seçime giden, ve 121 milyon borçla devraldığı belediye'de kendi imkanları ile hizmet yapmanın zor olduğunu bilen Başkan SÜleyman ACAR seçim öncesi vaatleri arasında yer alan cadde giydirme işimde ilk adımı attı.

Ankara Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi Cengiz Topel Caddesi, Soğuksu Caddesi ve Şehit Mehmet Erdem Caddesi üzerinde cephe iyileştirme ve cephe rehabilitasyon kentsel tasarım projesinin hazırlanması için yer teslimi yapıldı.

Kızılcahamam'a yapılacak olan proje kapsamında Kızılcahamam Belediyesi teknik ekipleri, İller Bankası teknik ekipleri ve AYE Mim.Müh.Prj.İnş.Taah.ve San.Tic.Ltd.Şti. Teknik ekipleri ilçe içerisinde incelemeler yaparak yer teslimi gerçekleştirdi.

İnceleme yapan ekipler Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, yapılacak olan bu çalışma ile ilçe merkezimizin çok farklı bir görünüme sahip olacağını belirterek ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.