Av.Murat SUCU yazdı..Hanginiz Süleyman ?

Yıllar, yıllar önce Eyüp Adliyesinde bir mahkeme kaleminde, yazılmış bir müzekkereyi mühürlemek için “Mühür nerde?” diye sordum. Herhalde yerinde yoktu. “Mühür en son şundaydı “ dediler.  Döndüm veya bekledim, bir an sonra gelen kişiye “Süleyman sen misin?” diye sordum. Benim anlık sorum, karşımda anlık bir yansıma buldu, “evet” deyip mührü uzattı mübaşir..

Mühür ta peygamberden beridir, devletin, yetkinin, EHLİYETİN somut simgesi, tamamlayıcı aletidir. Bir Süleyman varsa ona Mühür Gerekir. Bir Mühür varsa sahibi SÜLEYMAN olsa gerektir.

Hele ki zor, zorun zoru zamanlar korkularının alıp başını gittiği, ama hiç başımızdan eksilmediği bir zamanda böyle bir durumun memleketinde meydana gelmesi insanı sevindiriyor.

Süleyman Bey Başkanım, uydum kalabalığa AK PARTİLİSİ değildir. Süleyman Bey Kardeşim, fırsat, imkân, kariyer, kazanç, menfaat AK PARTİLİSİ değildir. Süleyman Bey Ağam kibir, büyüklenme, hesap AK PARTİLİSİ değildir. Hesap adamıdır, işi hesap yapmaktır, ama içten pazarlık, kuyu kazma, göz oyma AK PARTİLİSİ hiç değildir. Süleyman Bey mecburiyet, vazife, dava AK PARTİLİSİDİR.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ