MHP Lideri Devlet Bahçeli Kızılcahamam'a geliyor

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyin "Ülkücü şehitlerimizin anılarını başkent Ankara'nın Kızılcahamam İlçesinde Türk'ün ve İslam'ın bulunduğu her tarafa bu anıttan nur saçacak ve millet için verilen şeref, namus ve onur mücadelesinin sönmeyen meşalesi olacaktır.

"Kutlu geçmişimizin yiğitliklerini ve bir inanç uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin eşsiz mirasını canlı tutmak ve sonsuza kadar yaşatmak için böylesi bir anıta ihtiyaç duyduk ve gereğini yerine getirdik" Sözleriyle 27 Mayıs 2011 yılında açılışını yaptıgı "Ülkücü Şehitler Anıtında" Bu sene de yapılacak olan anma programı için son hazırlıklar da tamamlandı. Ülkücü Şehitler Anıtı'nın her aşaması bizzat Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ tarafından titizlikle takip edilerek, Ülkücü Hareketin manevi gücüne ilham vermesi ve Ülkücü şehitlerimizin aziz hatıralarına bağlılık, sadakat ve vefa adına davaya kazandırılmış büyük bir eserdir.

Bu muhteşem eserin ilçemize yaptırılmış olması biz Kızılcahamam'lılar için onur ve övünç kaynagıdır. "Ülkücü Şehitler Anıtı" şehitlerimize duaların yollanacağı manevi bir köprü ve sonsuza kadar yaşatılacak anlamlı bir merkez olmuştur. 27 Mayıs'ta şehitlerimizin manevi hatırasını yaşatmak , anmak ve ruhlarına Fatihalar göndermek için Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Teşkilatı olarak hareketimizin mensuplarını, ilçe halkımızı ve misafirlerimizi Anma ve Mevlid programımıza davet ediyor, bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet, şükran ve dualarla yad ediyoruz.

Muzaffer GÖKMEN İlçe Başkanı Program: 11:15 MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ'nin Anıt Alanında Karşılanması Genel Başkan Dr.Devlet BAHÇELİ'nin Konuşmaları Mevlidi Şerif Öğle Namazı