19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının  99. yılı kutlamaları için düzenlenen resmi tören saat 10.00'da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.  

bayşanslı giriş

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Nahit ŞAHİN Atatürk büstüne çelenk sundu. Törende, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Kutlama Töreni yapıldı.

Törene, İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Cumhuriyet Başsavcısı Vural EKER, İlçe Jandarma Komutanı Kadir BİLGİ,  Emniyet Müdürü H.İbrahim ULUBEY,, İlçe Müftüsü Selçuk KILIÇBAY, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Nahit ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ, İlçe Nufus Müdürü İmran OCAKVERDİ,  Siyasi Parti Temsilcileri, Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadir YAMAN, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

xslot