Kızılcahamam Polisi Hırsıza Göz Açtırmıyor

Kızılcahamam ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde hırsızlara göz açtırmıyor. Son günlerde evden hırsızlık yapan birçok şüpheliyi yakalayan polis son olarak Eda Otelden mutfak malzemesi çalan hırsızlardan kaçan şüphelileri de  yakalayarak adalete teslim etti.

Kızılcahamam Haberin edindiği bilgiye göre Kızılcahamam Belediyesi Eda Sosyal Tesislerine giren E.K (19), S.B (25) ve H.T.(18) mutfakta bulunan kap, kaçak ne varsa çalıp hurdacıya satmak amacı ile giren hırsızlar çaldıkları malzemenin bir kısmını hurdacıya sattı. için içeri girdi. İkinci kez yine Eda Otele giren hırsızlar bu kez hurdacıya gidemeden polis tarafından yakalandı.

Yakalanan şahıslar bugün Kızılcahamam adliyesinde hakim karşısına çıkartıldı. Birçok suçtan kaydı bulunan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızılcahamam İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler son günlerde, ilçe genelinde hırsızlık yapan şahıslara göz açtırmıyor, hakim karşısına çıkan hırsızlardan serbest kalanda olmuyor, delilleri sağlam toplayan polis ekipleri suçluların ait olduğu yere gitmelerine vatandaşında rahat uyumasına yardımcı oluyor