Esnaf Kararını Verdi. Sami Başkanla Yola Devam Dedi

Kızılcahamam Esnaf Kefalet Kooperatifi 56.Olağan Genel Kurulu 27 Ocak 2018 Cumartesi Akasya Vadisi Nisa Toplantı ve düğün salonunda yapıldı.

560 Ortağı bulunan Kızılcahamam Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimleri Saat:11.30 da başladı. Başkan Adayları Mevcut Başkan Sami SERTTEK ve  Başkan Adayı Yusuf ÖZTÜRK birer konuşma yaptı. Daha sonra seçimlere geçilmeden önce Kooperatif maaşlarının düşürülmesi ile ilgili Yusuf Öztürk ve Erdoğan YILDIRIM tarafından verilen önerge okunarak oylamaya sunularak kabul edildi 

Daha sonra oylamaya geçildi. Katılımın en üst seviyede olması dolayısı ile uzun kuyruklar oluştu.Oy verecek ortaklar uzun süre sıranın kendisine gelmesini bekledi. Genel kurul süresi boyunca tatsız bir olayın yaşanmaması katılanları sevindirdi.

En son oyu Harun AKgül kullandıktan sonra sandıklar Saat.17.00 açıldı. zarflardan oy pusulaları çıktıkça kazanan tarafın renkli oy pusulasını kullanan Sami Serttek olduğu anlaşıldı. Divan tarafından yapılan sayım neticesinde 

Sami SERTTEK : 303

Yusuf ÖZTÜRK : 212

Geçersiz : 13 

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Sami SERTTEK yeniden başkan seçildı. Kızılcahamam Haber olarak Sami SERTTEK Başkanı kutluyor  ilçemize ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz.