ATO Başkanı İstersek Kızılcahamam\'ı Davos Yaparız

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel BARAN, Ankara'nın çevresinde gelişmeye açık yerler bulunduğuna dikkat çekerek, "Bütün dünya Davos'a gidiyor. Kızılcahamam Davos'tan daha iyi bir yer. İstesek Beypazarı'nı da  Kızılcahamam'ı da Davos yaparız.Kızılcahamam'daki o güzellik dünyadaki kaç şehirde var ? " diye konuştu.

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat CEYLAN ve yönetim kuurlu üyeleri, ATO Başkanı Gürsel BARAN'I ziyaret etti.

Başkent Ankara Meclisi yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran derdiniz Ankara ise aynı yerdeyiz bizim de derdimiz Ankara Ankara'ya katkı sağlamak adına elimizden gelen gayreti fazlasıyla yerine getiriyoruz inşallah beraber güzel işler yaparız dedi. Baran göreve geldikleri günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda Ankara'nın önünü açacak hizmetlerde bulunmaya çalıştıklarını söyledi il dernekleri ve federasyonlarnın çatı kuruluşu olan Başkent Ankara Meclisi çalışmaları hakkında bilgi veren Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi yönetim kurulu başkanı Nevzat Ceylan ise Ankara'nın sorunlarını her platformda dile getirdiklerini ve Ankara ile ilgili projelere destek verdiklerini söyledi.