Doğalgaz\'da yazlıkçıların işi çözüldü

Kızılcahamam Haber olarak önceki gün K-GAZ ile ilgili yaptığımız haber ile ilgili olarak şirket sitemize konu ile ilgili olarak bir açıklama gönderdi.Eski sisteme dönüyoruz demese de yazlıkçıları mağdur etmeme konusunda müjdeyi verdi.

K-Gaz  tarafından Kızılcahamam Habere yapılan açıklamada şöyle şirket merkezimizin 12.05.2017 tarihi itibari ile banka otomatik ödeme talimatları ve online banka tahsilatları iptal edilmiş abonelerimize sistemde kayıtlı cep telefonları ve kurumumuz internet sitesinden gerekli duyuru yapılmıştır.İlerleyen süreçte bu durumun değişmesi halinde yine tarafımızca abonelerimize bilgilendirme yapılacaktır.

Yazlıkçı abonelerimizi mağdur etmeme adına Aralık 2017  (geçmiş dönem hariç) 50 m3 altında borcu olan yazlıkçı abonelerimize gaz kesme işlemi uygulanmayacaktır.Dolayısı ile açma kapama ücreti yansıtılması da söz konusu olmayacaktır. denildi.

Not: 50 m3 altında gaz kullanan ve Kızılcahamam'da oturanlar borcunu ödemediği takdirde gazı kesilip açma kapama bedeli yansıtılacaktır bilginize

 

İLGİLİ HABER 

Doğalgaz'da yazlıkçılar isyanda

 

 

 

.