Türkiye Cumhuriyetinin 94.kuruluş yıl dönümü kutladı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı kutlamaları kapsamında, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13.00'da, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında, Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

29 Ekim Pazar günü düzenlenen resmi tören saat 09.30'da Kaymakamımız Mehmet YILDIZ' ın  Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY ve Cumhuriyet Başsavcısı Vural EKER ile birlikte tebrikleri kabulü ile başladı.

Hava muhalefeti nedeniyle Rıza Doğan Kapalı Spor Salonunda yapılan programa; Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet YILDIZ,  Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Cumhuriyet Başsavcısı Vural EKER, Kızılcahamam MYO Müdürü Prof. Dr. Seyhan AKISKA , Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Şehit ve Gazi Yakınlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlarımız katıldı.

 Yoğun katılımın olduğu programda İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam edildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi mehteran ekibinin konserinden sonra 29 Ekim konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

29 Ekim programı tören geçişi ile sona erdi.