Swiss Otelin Yeni Sahipleri Belli Oldu

Kızılcahamam’da bulunan Eski Adıyla Asya Termal Tatil Köyü, yeni adıyla Swiss Otel'in yeni sahipleri belli oldu.

Asya Termal Tesislerini 2015 yılında devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in sözleşmesinin bitmesinin ardından, TMSF'ye geçen tesisi Güven Asfalt A.Ş.aldı. 

İşletmeyi devralan Kocalar Grup yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda Kazan Belediye Meclis Üyesi Muhsin KOCA, devralmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. " Şirketimiz bünyesine yeni bir iş kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim, Kızılcahamam eski adıyla Asya şimdi ise Swiss Oteli almış bulunmaktayız. Şirket olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yatırım yapın sözü bizim için bir umut büyük bir mutluluktur.İstihdam yaratmak için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız şirketimize ve devletimize  hayırlı uğurlu olmasını ümit ediyorum" dedi.

Daha önce Asya Termal Tesisleri adını taşıdığı dönemde Ak Parti hükümetinin Kızılcahamam'da istişare toplantılarını yaptığı işletme olan ve FETÖ terör örgütü bağlantısı dolayısı ile hükümetin 2013 yılından buyana gelmediği boykot ettiği tesisin yeni sahipleri ile bu FETÖ bağlantılarından tamamen temizlenmiş ve yeniden Ak Parti İstişare toplantılarına ev sahipliği yapan tesis olmasını ümit ediyor.

Kızılcahamam Haber olarak tesisin ilçemize ve yeni sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz