Mendilimde sevgi var kampanyası sonuçlandı

Kızılcahamamlı kadınlar, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla başlattıkları “Mendilimde Sevgi Var” kampanyası sonucunda topladıkları mendilleri postaya verdi. Sevginin sembolü olan mendiller, kampanya kapsamında Kızılcahamamlı kadınlar tarafından tığlandı, mendillere duygu ve düşünceler yazıldı.

Daha sonra toplanan bu mendiller yapılan güneydoğuda görev yapan asker ve polisimize moral olması amacıyla düzenlenen törenle Kızılcahamam PTT den postaya verildi.Törene kampanyaya destek veren Kızılcahamamlı kadınların yanı sıra Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, Yusuf Şengül, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ve Kampanya Tertip Komitesi adına Emin Demirbaş katıldı.

Burada yapılan açıklamada Doğu ve Güneydoğuda çok zor şartlar altında vatanımız ve birlik beraberliğimiz için  mücadele veren asker ve polislerimiz her an gönlümüzde ve dualarımızda fakat bizler onlara karşı olan sevgimizi muhabbetimizi somutlaştırmak ve bu sevgimizin bir nişanı olarak onlara bu mendilleri ulaştırmak istedik. Annelerimizin, ablalarımızın, hanım kardeşlerimizin el emeği vererek göz nuru dökerek meydana getirdikleri "Mendilimde Sevgi var" mendillerini yolladık. Bu kampanya ile tüm Kızılcahamam polisimiz, askerimiz ve tüm doğu ve güneydoğu ile buluşacak, kucaklaşacak çünkü biz aynı zamanda terör belasından yılmış zarar görmüş mağdur olmuş bölge halkına da ulaşabilmeyi kardeşlik hukukun gereğini yerine getirmeyi amaçlıyoruz.”dedi.