Turnuvanın şampiyonu Anadolu Lisesi Oldu.

Kızılcahamam Çıtak Türkmen Kültür Derneği tarafından düzenlenen Milli İrade Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile sona erdi.

Kızılcahamam Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvanın final maçında Fırat Yılmaz Çakıroğlu Spor ile Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı 7-5 kazanan Anadolu Lisesi takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Dokuz takımın katılımı ile yaklaşık bir aydan buyana dostluk ve kardeşlik içersinde devam eden turnuvamım final maçı ve ödül törenine Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Murat Can, Günaydın Yüce, İsa Sever, Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş eski belediye başkanı Coşkun Ünal Çıtak Türkmen Derneği yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda spor sever katıldı.

Milli İrade Futbol Turnuvasında Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Fırat Yılmaz Çakıroğlu, İkinci, Efor Market Spor ise Üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara,en çok gol atan futbolcuya ödülleri takdim edildi.

Turnuvaya yaptığı haberler ile destek veren Kızılcahamam Haber'de plaket ile ödüllendirildi.