Melih Gökçek Gülşen Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin sabahında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde atılan bombaların isabet etmesi ile 3 evladını şehit veren Gülşen Ailesi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek tarafından ziyaret edildi.

Şehitlerimizin kardeşi Nizami Gülşen’e ait Mahkeme Ağacin Mahallesi’nde bulunan evinde gerçekleşen ziyarete Melih Gökçek ile birlikte Belediye Başkanı  Muhittin Güney, eşi Ayşe Güney, Anfa Genel Müdürü Ramazan Arslan, ESYAV Başkan Vekili Hüdaverdi Çakır, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar ve Mahkeme Ağacin Mahallesi Muhtarı Ramiz Temur katıldı.

Şehitlerimiz Mehmet Gülşen, Hakan Gülşen ve Lütfi Gülşen’in aileleri ile sohbet eden Melih Gökçek, her zaman ailenin yanında olacaklarını, ne istekleri olursa her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek şehitlerimizin anısını Mahkeme Ağacin Mahallesi’ne yapacağı hizmetlerden bahsetti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, aileye kahramanlıklarından dolayı teşekkür ederek minnet duygularını iletti.