Teramisin duası amin diyen herkesin sonu kötü oldu

Birzamanlar gündem olan ve birçok kişinin tepkisine neden olan nerede çekildiği bilinmeyen fakat etrafındaki isimlere bakıldığında dönemin önemli kişilerinin toplandığı varilin etrafında şimdi kimse kalmadı.

Bir kış gününde yanan varilin etrafında toplanan insanlar ve konuşulan konuya baktığımızda ogünkü fotoğraf ile bugünkü fotoğraf arasında çok şeylerin olduğunu farketmek çok zor olmadı.Kızılcahamam eski kaymakamı Antalya Vali yardımcısı Bilal Çelik, Çamlıdere eski kaymakamı Hüseyin Parlak, birzamanların ünlü savcısı Zekeriya Öz ve tanımadığımız  fakat aynı camiadan olduğunu düşündüğümüz insanlardan oluşan bu topluluk, ogün askerde başından geçen bir anıyı anlatıyor ve kuran oku diyen komutana ecza dolabinda bulunan ilaçların ismini kuranmiş gibi okuyarak ne Allahı kızdırmak nede komutanı küstürmek istemediğini söylen bir şahsın başından geçenleri tekrar etmesine gülüyorlardı. 

Ergenekon savcısı Zekeriya Öz ve kaymakamlar ile onların yakın arkadaşlarının olduğu bu topluluk bugünlerde eski neşeleri kalmadı. Bilal Çelik Paralel terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklandı. Hüseyin Parlak görevden alındı. Zekeriya Öz yurt dışına kaçtı.