Kızılcahamam Çam Kolonyası Ankara Carrefoursalarda

Kızılcahamam Çam Kolonyası Ankara'da 60 noktadan sonra şimdi Eskişehir'de

Kızılcahamam'da üretilen ve ilçenin her noktada reklamını yapan Çam kolonyası, bu bayram Ankara'da Carrefoursalardan her eve girecek, Ankara'da 60 noktada bulunan Carrefoursalar ile Çubuk, Polatlı, Gölbaşı, Beypazarı ile Kazan'da ise Kazan Kavun kolonyası ile müşterilerinin hizmetinde.

Bu bayramda Ankara, Kızılcahamam Çam Kolonyası ile serinleyecek, Ünlü Kozmetik tarafından ilçemizde üretilen ve bir birinden güzel memleket kokusunu değişik ambalajlarda ilçe sınırları dışına taşıyan ve müşterilerinin hizmetine sunan Ünlü Kozmetik  her geçen gün emin adımlarla gelişen devam ediyor.

İlçenin tanıtımına büyük katkı veren firmanın  bundan sonraki hedefi ülkemizin her köşesine ulaşmak ve ilçemizin adını buralardan duyurmak olan Kızılcahamam Çam kolonyasını mutlaka Carrefoursalardaki reyonlarını ziyaret edip hem şehrimize destek olalım.

Kızılcahamam Haber olarak ilçede üretim yapan ve ilçe tanıtımına büyük katkı veren Ünlü Kozmetik'in sahibi Salih Ünlü beye yaptığı başarılı çalışmalar dolayısı ile teşekkür ediyor iş hayatında başarılar diliyoruz.

CARREFOURSA ANKARA MAĞAZALAR

I