Melih Gökçek Kızılcahamamlı Çocukları sevindirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı öncesinde, Başkentin çeşitli ilçelerini otobüs ile turlayarak çocuklara top ve çeşitli oyuncaklar dağıtıp vatandaşlarla bayramlaştı.
Başkan Gökçek otobüs ile Çamlıdere ve Kızılcahamam ilçelerini gezerek, vatandaşların bayramını kutladı; çocuklara top, oyuncak bebek, badminton raketi ve çeşitli oyuncaklar dağıtarak çifte bayram sevinci yaşattı.
Geleneksel hale gelen bayramlarda çocuklara top ve çeşitli oyuncaklardan oluşan hediye dağıtımını bu bayram da sürdüren Başkan Gökçek, ilk önce Çamlıdere’deki çocuklara oyuncak dağıtarak onları sevindirdi. Ardından Kızılcahamam’a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeği ilçe girişinde Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve belediye meclis üyeleri karşıladı. Daha sonra Kızılcahamam İstanbul istikametinden ilçeye giren Gökçek Cadde boyu çocuklara oyuncak dağıtırken vatandaşların ise Bayramlarını kutladı. Melih Gökçeğin ilçeye gelişine vatandaşlarda çocuklarda sevindi. Oyuncaklarını Gökçeğin elinden alan çocukların sevinci görülmeye değerdi.