Uluslararası bisiklet yarışların 170 km\'lik etabı tamamlandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Ankara, Şabanözü, Çerkeş, Kızılcahamam, Beypazarı arasında gerçekleşecek olan yarışın startı Ankara’dan verildi.

170 km den oluşan yarışın ilk etabının finişi Kızılcahamam Orman işletmesi önünde son buldu. Orman işletmesi Müdürlüğü önünde düzenlenen Uluslararası Bisiklet Yarışı ödül törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Pamuk ve Türkiye Bisiklet federasyonu yöneticileri katıldı. Yarışmada dereceye giren 3 sporcuya ödülleri  İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Pamuk tarafından verildi.

Yarışmanın ikinci gününde start bugün Saat 11.00 de Kızılcahamam Belediyesi önünden verilecek. Yarışmanın ilk gününde finişin neden Orman İşletmesi önünde verildiği merak konusu oldu. Belediye önünde yarışma bitirilse ödül töreni burada yapılsa bu uluslararası yarışmadan ilçe halkının da haberi olsa daha iyi olurdu diye düşünüyoruz ama tabi bunu organize edenler böyle düşünmüş