Ankara 2.bölgede Adem Ceylan Sürprizi

AK Parti Ankara milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında, sivil toplum kuruluşları oylarını kullandı. Edinilen bilgilere göre, temayülde Ankara 2. bölgede 1. sırada bin 680 oyla Adem Ceylan yer aldı.

Mütevazılıği vatandaşa olan içten yaklaşımı, İl Genel Meclisi genel sekreterliği döneminde Çamlıdere, Kızılcahamam, Kazan başta olmak üzere Ankara’nın bütün ilçelerine yaptığı hizmetler ile herkesin Milletvekili olarak görmek istediği girdiği her seçimde herkesin yürekten kullandığı oylarla birinci seçilen 2.bölge milletvekili aday adayı Adem Ceylan bugün Kızılcahamam’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile hemşehrimiz ikinci bölge milletvekili aday adayı Nuh Ergün ve Kızılcahamamlılar dernek başkanı Beyhan Sarı’nın da eşlik ettiği esnaf ziyaretinde vatandaşlar Adem Ceylan’a yoğun ilgi gösterdi.

Nisan ayının ilk haftası kesinleşmesi beklenen Ak Parti milletvekili aday listesinde hemşehrimiz Adem Ceylan’ı Kızılcahamamlılar üst sıralarda görmek istediklerini dile getirerek kendisine canı gönülden destek olduklarını dile getirdiler. Milletvekili aday adayı Adem Ceylan gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek Kızılcahamamlılara teşekkür etti.