Ak Parti 5. Olağan Kongre Bugün Yapılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 5. Olağan Kongresi bugün Adem Özbekler  kültür merkezinde yapılacak.

Sessiz sedasız tek liste ile gidilen kongrede Sefa YILDIRIM üçüncü ve son kez İlçe başkanlığına aday oldu. 2009 yılından buyana ilçe başkanlığı görevini yürüten Sefa Yıldırım Ak Partide üç dönem kuralı dolayısı ile üçüncü ve son kez ilçe başkanlığına tek aday olarak girecek.

Partide ilçe başkanı belli olunca ister istemez yeni yönetime kimlerin gireceği merak konusu oluyor,  fakat her kongre döneminde sır gibi saklanan yönetim listesi, yine bu tek adaylı birlik ve beraberlik içerisinde gidilen kongrede de devlet sırrı gibi saklanması dolayı ile Kızılcahamam haber olarak bir dedektif gibi yaptığımı araştırmada ilçe yönetim kuruluna girecek isimlere ulaştık.

Tabi bu isimler kesin değil kesin liste bugün yapılacak kongrede delegenin seçiminden sonra belirlenecek liste. Bizim burada yayınladığımız liste sandığa girecek ve Ak Partin ilçe yönetiminin büyük çoğunluğunu oluşturacak liste  diye tahmin ediyoruz.

Bugün Saat :13.00 başlayacak kongreye bütün Kızılcahamamlılar davetli 

AK PARTİ KIZILCAHAMAM İLÇE TEŞKİLATI TAHMİNİ YÖNETİM LİSTESİ  1 Sefa Yıldırım   2 Kemal Doğanoğlu   3 Salih Ünlü   4 Selahattin Ünsal   5 Sefa Ulucan   6 Osman Ünsal   7 Güray Altunay   8 Mustafa Öztürk   9 Hiseyin Demirhan     YÖNETİME YENİ GİRENLER    10 İhsan Taşer   11 Eda Filiz   12 Sıdıka Arslanoğlu   13 Emin Demirbaş   14 Osman Karaslan   15 Abdullah Şenli    16 Ahmet Barun   17 Mahmut Kahveci   18 Kadir Furuncu   19 Hamza Kocaoğlu   20 Yusuf Öztürk