Yaz Kur\'an Kursları Hatim Töreni ile sona erdi

Kızılcahamam Müftülüğü tarafından ilçede bulunan camilerde açılan yaz kuran kursları hazırladıkları program ve hatim törenini Yabanabat toplantı ve düğün salonunda yaptı.

Toplantıya Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, İlçe Müftüsü Tahsin Aydın, ve salonu dolduran yüzlerce Kızılcahamamlı katıldı. Okulların tatil olması ile başlayan yaz kuran kursları ilçedeki bütün cami ve kuran kurslarında yapıldı. Toplam bin 200 öğrencinin katıldığı kurslarda Kuran’ı Kerim ve Peygamberin hayatı ile değişik aktiviteler gerçekleştirildi.

İki ay devam eden kurs sonunda Kuran’ı Kerimi öğrenen öğrenciler bu süre içerisinde hatim yaptılar, değişik aktivitelerde bulundular, bugün yapılan kapanış töreninde her kurs farklı bir aktivite gerçekleştirdi. Soğuksu Yeşil Camii Kuran Kursu öğrencileri ilahi okurken diğer kurs öğrencileri değişik etkinliklere imza attı salonu onları izlemek için dolduran yüzlerce Kızılcahamam’lı büyük bir coşku ile izlediği program hatim duası ile sona erdi.