Barış Akkaya Hayatını Kaybetti

Kızılcahamam genç yaşta aramızdan ayrılan Barış Akkaya için ağlıyor.

İlçemizin sevilen simalarından güler yüzü ile herkesin sevdiği Barış Akkaya (35) henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamına son verdi.

Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre  11 yıldır Asya Termal Otelde çalışan ve önceki gün işten çıkartıldığı ifade edilen Barış Akkaya (35) henüz bilinmeyen bir nedenle Okurlar Apt. bodum katındaki kömürlüğe kendisini asarak yaşamına son verdi.

Telefonuna ulaşamayan yakınlarının araması sonucu bulunan evli ve iki çocuk babası Barış Akkaya'nın hayatını kaybettiğini duyan arkadaşları ve yakınları oturduğu binaya akın etti.Ailesi ve sevenlerini acıya boğan Barış Akkaya'nın cenazesi Kızılcahamam Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili polis sorşturma başlatırken cenaze Kızılcahamam Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından Ankara Adli Tıpa gönderildi

Barış AKKAYA'nın cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Yukarı Merkez Camiinde İkindi Namazına Müteakip Kılınacak Cenaze Namazının ardından ilçe mezarlığında defnedilecek.                                                                                

Genç yaşta hayata veda eden Barış Kardeşimize yüce mevladan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz