Kızılcahamam Spor Nazilli Belediyespor : 1-1

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kızılcahamam spor sahasında Nazilli Belediye sporu, ağırladığı maçta 1-1 berabere kaldı.

Grupta zor maçlardan birisini daha oynayan Kızılcahamam Spor,5. dakikada Abdullah’ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 45. dakika yediği golle bir puana razı oldu. Lider’in takımına 45+2 de kazandırdığı gol, konuk ekibi rahatlatarak kalan dakikalarda oyunu yavaşlatmasına neden oldu.

Düşme potasından kurtulmak için mücadele veren ev sahibi Kızılcahamam Spor, kendi evinde puan kaybetmeye devam etti. Bu sonuçla puanını 33 e çıkartan ev sahibi Kızılcahamam Spor 13.sıradaki yerini korudu. Geçtiğimiz hafta hocasını bir kez daha değiştiren ev sahibi takım Sedat Özbay ile anlaştı.

Ligin bitimine 4 hafta kala Kızılcahamam Spor önümüzdeki hafta Buğsaş Spor ile Ankara’da karşılaşacak

 

Kızılcahamamspor: 1 - Nazilli Belediyespor: 1

Stat: Kızılcahamam 

Hakemler: Serdar Sözlevi, Hüseyin Kocadağlı, Mutlu Çiğdem 

Kızılcahamamspor: Ulaş, Hasan, Gökhan, Sebahattin (Dk. 87 Emre), Taha, Erdi (Dk. 45 Alihan), Yücel, Murat (Dk. 23 Mehmet), Selçuk, Ufuk, Abdullah 

Nazilli Belediyespor: Sofu, Barış, Yahya (Dk. 77 Onur), Tufan, Bora, Oktay (Dk. 54 Mesut), İlker, Gökhan, Yusuf, Lider, Caner (Dk. 88 Hüseyin)

Goller: Dk. 5 Abdullah (Kızılcahamamspor), Dk. 45 Tufan (Nazilli Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Ufuk, Dk. 68 Gökhan (Kızılcahamamspor), Dk. 53 Oktay, Dk. 90 Lider (Nazilli Belediyespor)