İlim Yayma Cemiyeti ilk programını gerçekleştirdi

Kızılcahamam İlim Yayma Cemiyeti ilk Programını gerçekleştirdi. Pazar günü görkemli bir açılış ile eğitim camiasına merhaba diyen kurum ilk sosyal etkinliğini Çanakkale savaşının 99.yılı münasebeti ile Akyüzler Kuran Kursu, Anadolu Gençlik Derneği ile birlikte Çanakkale Şehitlerini anma programı yapıldı.

Çanakkale Şehitlerini anma programı Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı Abdulkadir Sağlam tarafından okunan Kuran-ı Keri ile başladı. Daha sonra ilçe müftüsü Tahsin Aydın İslam ve Şehitlik konulu bir konferans verildi. Akyüzler Kuran Kursu ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan ilahilerin ardından İlçemiz Kazım Karabekir İlkokulu öğretmenlerinden Osman Demirel’in sazı eşliğinde Çanakkale türküleri ile program sona erdi.

Bugün diğer bir programda ilçemiz İmama Hatip Lisesi ortaokulu tarafından Aşağı Merkez camiinde gerçekleştirilen hatip merasimi vardı. Çanakkale şehitlerine İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hatim okundu.

 

İmam Hatip Lisesi Orta Kısmı Aşağı Merkez Camiinde bir program düzenleyerek Çanakkale zaferinin 99. yılı dolayısı ile hatim okudu.