Muhittin Güney köy ziyaretlerine devam ediyor

AKPARTİ Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Kızılcahamam Belediye Başkan Adaylığı ilan edildiği günden itibaren durmaksızın ilçe genelinde tüm esnafların ziyaretinde bulunan, sivil toplum kuruluşlarının kapısını aşındıran, ev ziyaretlerine giden Güney şimdi de köylerde bulunan vatandaşların ellerini öpmeye isteklerini dinlemeye gidiyor.

Muhittin Güney “Gönül Kapımız Herkese Açık” sloganı ile çıktığımız bu kutsal vazifede Çeltikçi de verdiğimiz miting ile seçim startını verdik. Kızılcahamam’ımızın toplamda 104 köyü ve 5 mahallesi bulunmaktadır. Bu köylerimiz yeni Büyükşehir Yasası ile İlçemizin Mahallesi konumuna gelmiştir. Bizler Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımız ile birlikte 104 köyümüzün tamamını taradık, Gençlik Kollarında görevli arkadaşlarımız köylerimizi gelinlik kız gibi süslediler köy içerisinde uygun görülen yerlere bayraklarımızı ve afişlerimizi astılar, başta muhtarlarımız olmak üzere köylülerimiz ile bizzat görüşerek Kızılcahamam ilçemize ve köylerimize yapacağımız projelerimizi anlattık.

Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirip gerekli çözümleri Büyükşehir Belediyemiz ile irtibata girerek çözümünü gerçekleştirdik. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Öncülüğünde AK PARTİ Hükümetimizin 12 yıllık istikrarlı çalışma sürecinde köylerimize götürülen hizmetleri bizlerde bizzat yerinde gördük ve bunları köylülerimiz ile paylaştık. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımızın oylarına talip olduk onların teveccühlerini kazandık Kızılcahamam’ı ve köylerimizi Hükümetimizin Destekleri, Ankara Büyükşehir Belediyemizin Desteği ve Kızılcahamam’a AKPARTİ’li Belediyecilik olarak yapacağımız hizmetlerin sınırı yoktur.