Mahkeme kararını verdi yürütmeyi durdurdu.

Hızla betonlaşan Soğuksu Milli Parkı içerisinde bulunan Atatürk çamına Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan inşaat ile ilgili daha önce Kızılcahamamhabere açıklamalarda bulunan ve konuyu takıp etme sözü veren CHP ilçe başkanı Oğuz Akcan ilk sonucu aldı.

Kızılcahamam CUMHURİYET HALK PARTİSİ ilçe başkanı Oğuz AKCAN ın Kızılcahamam Belediye Başkanlığınca İhalesi gerçekleştirilen, ATATÜRK çamı olarak bilinen 161 Ada 3 parselde bulunan taşınmazla ilgili açtığı davada Flaş gelişme.

Kızılcahamam Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Oğuz AKCAN ın , daha önce ortaya attığı ihalenin yanlış yapıldığı, Konuyu Hukuki yönden takip edeceğini söylediği  Haber sonrası açtığı Davada  Ankara 9. İdare mahkemesi nin dava konusu işlemde HUKUKA UYARLILIK görülemediği gerekçesiyle YÜRÜTMEYİ durdurma kararı verdi.Dava konusu olduğu halde ihaleyi alan firmanın ise alel acele inşaat yapması ise olayı farklı bir hale getirmiştir… Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Oğuz AKCAN  ayrıntılı basın açıklaması yapacağı belirtildi.