Her alanda bir Kızılcahamam'lı var

 

Kızılcahamam her alanda kendisini göstermeye devam ediyor. Sporda birçok dalda kızılcahamam'lıların olduğunu bilioruz fakat atletizimde duymamıştık meğer orada da bizleri temsil eden hemşehrilerimiz varmış, kendilerine başarılar diliyoruz.

18.Düzenlenen  Büyükler Salon Atletizm  Şampiyonası İstanbul’da Aslı Çakır Alptekin atletizm salonun da Türkiyenin yanısıra Arnavutluk,Bosna Hersek,Bulgarıstan ,Hırvatıstan,Yunanistan,Moldavya,Karadağ,Romanya,Makedonya,Sırbistan,Ermenistan   dan 183 sporcunun katılımıyla 23/02/2013 tarinde büyük bir coskuyla yapıldı .

Şampiyonayı  bizim icin onemli kılan ise ilçemiz  Çeltikçi Kışlak köyü nufusuna kayıtlı 1993-2000 yılları arasında Kızılcahamam İmam Hatip lisesininde mezunu  olan   hemşerimiz Ahmet Simser’in Milli Takım antrenörü olarak görev yapmasıydı.Ahmet hocamızın çalıştırdıgı  sporculardan Yavuz Can 400m Gümüş, Halit Kılıç ise 800m branşlarında  Altın  madalya kazandırarak bizleri gururlandırdılar .Ve 2.3 Mart tarıhleri arasında İsveç’in Göteborg kentinde yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda ulkemızı temsıl etmeye hak kazandılar.

Şu anda 100m 200m.400m Türkiye rekortmenlerinin anternörlügünü  yapan  Ahmet hocamızın  en buyuk  hedefi ise bu sene  yaz ayında  Mersin’de yapılacak olan Akdeniz Oyunları’nda ve Rusya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında  madalya kazanmak oldugunu  soyledi. İlçemizden yetişen ve ülkemizi Uluslararası  arenada   başarılı bir şekilde  temsil eden hemşerimize başarılar diliyoruz…