Kızılcahamam Toplu iftar yemeği../..Video

.Kızılcahamam Belediyesinin organize ettiği ve hayır sever bir iş adamı tarafından masrafları karşılanan iftar yemeği Cuma günü düzenlendi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Kızılcahamam'da yapılan ilk toplu iftar olması dolayısı ile önemli olan bu iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Organizasyonda hata varmıydı yokmuydu tartışmaları sürerken, butür organizasyonlarda ufak tefek eksiklikler mutlaka oluyor, yapılan böyle büyük organizasyonlarda gidip görüyoruz. Başından sonuna kadar takip ettiğimiz bu organizasyonda başta belediye çalışanları olmak üzere büyük çaba ve gayret sarfettiler.

Organizasyonun en önemli noktalarından bir tanesi, MHP Ankara il teşkilatının aynı gün iftar vermesiydi aslında, Kızılcahamam'da kendi belediyesinin yapmış olduğu böyle büyük bir etkinlikle, aynı güne denk gelen iftar yemeği dolayısı ile il temsilcilerinin istenen düzeyde katılımın olmadı.

Kızılcahamamhaber olarak iftar öncesi ve iftar sonrasında yaptığımız video görüntülerini yayınlıyoruz. yorumsuz yayınlıyoruz.