Uçurtmalar Turizm haftası için havalandı

Kızılcahamam Belediyesi ve Ayşe Bezci Turizm Meslek lisesi tarafından düzenlenen 16-22 Nisan Turizm haftası programı tüm hızıyla devam ediyor.Kızılcahamam'da turizm haftası etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen uçurtma şenliği bu sene Yabanabad Camii yanında bulunan boş arazide yapıldı.

Kızılcahamam Belediyesi  ve Ayşe Bezci Turizm Meslek lisesi tarafından düzenlenen etkinliğe çocuğunu ve uçurtmasını alan birçok Kızılcahamamlı gelerek güzel bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı.Havanın rüzgarlı olması uçurtmalara zor anlar yaşatsada en yükseğe çıkan uçurtmaya verilecek ödülü alabilmek için kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Kaplıca Parkında Saat:18.00 de şenlik var

Haftanın son programı 22.04.2012 Pazar günü Saat : 18.00 de Kızılcahamam Belediyesi tarafından Büyük Kaplıca yanındaki kaplıca parkında Turizm şenliği düzenlenecek şenlikte Kızılcahamamlı Oğuzhan Er, Mustafa Kalaba, Şekir Yılmaz, Aydın Gündoğdu, Sincanlı Mustafa Taş, Hakan Gider, Ankaragüçlü Serhat, Hüseyin Kağıt sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu Radyo Banko'dan Dj. Hüseyin yapacak.

Gece muhteşem havai fişek gösterisi ile son bulacak