Sağlık Meslek Lisesinden örnek bir davranış

 Kızılcahamam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri örnek ve övünülecek bir etkinliği geçtiğimiz hafta içerisinde Akdoğan köyünde  gerçekleştirdi.

Okul öğrencilerinden İclal SAĞLAM, Meryem ARAÇ, Cansu EVCİ, Meryem UYANIK öğretmenleri Gülay ÇELİK, Tülay ONAT ve Müdür Başyardımcısı Cengiz Savaş SAKALLI refakatinde 21.03.2012 Çarşamba günü Akdoğan köyünde ikamet eden yaşlı ve hasta olan köy sakinlerinden Cavit-Şahinder BAŞER, Ali-Cevriye ERKAYAOĞLU ve Emine YILDIZ’ı ziyaret ettiler. 

Yaşlı ve hastalara unutulmadıklarını hissettirmek, gençlere yaşlı ve hastaların da bu hayatın içinde olduklarını hatırlamaları ve onlarla diyalog kurarak onların tecrübelerinden faydalanmaları gerektiği bilincini kazandırmak amacıyla düzenlenen ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Yaşlı ve hasta vatandaşlarımız hatırlanıp ziyaret edilmenin mutluluğunu yaşadı. Gençler de yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten ve anlattıkları geçmişe dair anılardan çok etkilendiklerini, hazırladıkları program dahilinde bu tür ziyaretlerinin devam edeceğini ifade ettiler.