Başına buz düşen bir kişi hastanelik oldu

Kızılcahamam Kazım karabekir caddesinde kaldırımda yürüyen Mustafa KOÇAK (72) başına catıdan kayan kar ve buz sarkıtları düşen 1 kişi yaralandı. Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre, Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan anıl apartmanının önünde bulunan kaldırımda yürüdüğü sırada başına apartmanın çatısından kayan kar ve buz kütlesi düşdüşen Mustafa Koçak (72) yaralandı.

Çatıdan kayan kar ve buz kütlesinin başına burması ile kanlar içerisinde kaldırıma yığılan Mustafa Koçak (72) ye ilk müdahaleyi çevreden gelen vatandaşlar yaptı.Daha sonra olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Koçak, burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çatıdan kayan karlar bina önünde park halinde bulunan 06 HBK 56 ve 06 FDJ 36 plakalı araçlarda da maddi hasara neden olurken, Havaların ısınması ve yağmurla birlikte çatılardaki kar ve buzların erimesi tehlike yaratmaya devam ediyor.Yetkililer vatandaşları kaldırımda yürürken dikkatli davranmaları konusunda uyardı.