Sosyal Market ihtiyaç sahiplerini giydiriyor

Kızılcahamam’da muhtaç ailelere yardım yapmada yeni bir yöntem olarak uygulamaya konulan Sosyal Market, ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına çözüm getiriyor. Kızılcahamam’da Sosyal Market'ten binin üzerinde yararlanıyor.

Kurulduğu günden buyana Kızılcahamam’da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Market’e bir giyim firması tarafından 20 bin kalem malzeme gönderildi. Belirli periyotlarla gönderilen bu ürünler Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı 600 aile ile birlikte ilçede okuyan ihtiyaç sahibi 500 öğrenci ye dağıtılıyor.

Bunun yanında her iki ayda bir huzur evindeki ihtiyaç sahibi yaşlılar giydirildiğini belirtilirken, cezaevi ve askerlere de ihtiyaç duyulduğunda elbise yardımı yapıldığı dile getirildi.

Açıldığı günden beri ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını  karşılayan Sosyal Markettin içinde bulunduğu dükkanların küçük oluşu sebebi ile binlerce ürün yeterince sergilenemiyor, Kızılcahamam şartlarında daha güzel ve sağlıklı bir hizmet sunulması için Sosyal Marketin şehre daha yakın ve daha büyük dükkanlarda hizmet vermesi ihtiyaç sahiplerinin daha sağlıklı bir şekilde bu hizmetten faydalanmasını sağlayacaktır.